fbpx
Care by Kay

Wimperextensions

Altijd al een mooie, sprekende blik willen hebben? Nooit meer mascara op hoeven doen? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou!

Ik werk met kwaliteit wimpers van het merk Blink. Dit zijn lichte imitatiewimpers die ik 1 voor 1 op jouw eigen wimpers plaats.

Er zijn verschillende lengtes en diktes mogelijk. Ik bekijk per wimper welke maat erop past. Dit gaat meestal van kort naar lang. Zo krijg je een mooie natuurlijke (cat-eye) look.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Na afloop krijg je een borsteltje mee, zodat je je wimpers in model kunt borstelen wanneer dat nodig is.

Binnen een paar weken zullen de extensions geleidelijk aan uitgroeien en soms uitvallen. Voordat echt alles eraf is, ben je al gauw 4 á 5 weken verder.

Meestal kom je na 3 weken terug voor een opvulbeurt. Een opvulbeurt duurt ongeveer 45 minuten. De extensions die uitgegroeid zijn, verwijder ik. Vervolgens plak ik daar een nieuwe extension op, en natuurlijk ook op de wimpers die leeg zijn.

Heb je wimpers van mij of een andere styliste? En wil je deze laten verwijderen? Dan doe ik dit ook graag voor je. Het is beter om het weg te laten halen, in plaats van het zelf eraf te trekken. Wanneer ik het met een speciale gel weghaal, blijven je eigen wimpers namelijk gewoon zitten. Als je zelf gaat trekken, trek je je eigen wimper mee en zo ontstaan er gaten. En dat wil je natuurlijk niet..